Blommor, blommor & blommor!

 

Ville föreviga alla fina blommor jag fick igår och jag älskar ju att fotografera så då har jag gjort det.
alt
Så nu har jag ställt alla på mitt sideboard för att kunna njuta av de så länge som möjligt för då kan man slänga en gnutta på de när man tittar på tv.
altalt
Fast de vita tulpanerna med de härligt julröda bären i  står prydligt på mitt köksbord, jag bara älskar  tulpaner.
alt
Fick ju två flaskor vin med som står där bland allt grönt, jag får väl öppna upp en flaska med min kära maken någon gång när vi är ledig tillsamman igen. Samt lite hemgjord kola fast den är säkert borta gjord…
altalt
En söt lite växt som jag kommer att ha på mitt tv bord när julen är över… Men tills dess får den fint stå och vänta.
altaltalt
Levande blommor kan man nog inte få för mtcket av, jag bara älskar att bli bortskämd med det. Jag blir så glad av att bara titta på det och då blir dagen så mycket bättre!
alt
De röda rosorna har jag i och för sig inte fått, de har jag gett till min kära make bara för att han är en så underbar make… Någon gång måste ju även fruar ge lite uppskattning av blommor och annat gott ;-)

alt

Kom på hur mycket jag saknar Thomas nu när han inte är här, nu sitter väl han på en pub på något Hotell i Hindås med sin chefs kollegor och pratar strunt… Hoppas de kommer fram till något viktigt och inte bara massa Willy Wonka snack… Miss U my love!
alt
Nu ska jag lägga mig, klockan bara rinner iväg och det är snart morgon igen!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.