Blommor för alltid!

alt

 

Idag har jag förevigat min fina blombukett som jag fick igår från Thomas. Den är så fin och jag blir lika glad varje gång jag tittar på den.
alt
Thomas kom hem och så tittade han på den och frågade om jag inte tagit kort än och lagt ut på bloggen… Nej kära Du sa jag det har jag inte men självklart ska jag göra det.
alt
Thomas är så stolt över att ha köpt blommor, ja Thomas gör det ibland men inte så att det kommer en var och varannan vecka inte så när han väl gör det så tror jag att han känner sig stolt. Och det ska han ju vara för jag blir ju super glad.
alt
Sen har Thomas gjort något mer som är skit bra idag. Thomas gav sig av till guldsmeden för att göra en ny förlovningsring och vigselring i och med att han tappat sin. Det är lite kalt utan den tycker jag, ja inte bara jag Thomas tycker det själv med.
alt
Det har ju gått rätt lång tid sen han tappat den och jag trodde ett tag inte han skulle få tummen ur men så händer de, precis som på Triss!!! Så man ska aldrig tappa modet utan rätt var det är så gör min kära make något som man inte räknat med…
alt
Men nu ska jag hoppa i duschen för att sedan lägga mig och läsa lite i min bok…

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.