Böcker & glädje!!

Oh, idag har mammarika handlat böcker till hela familjen. Thomas blev så glad och överraskad så han blev näst intill tårögd, skönt att kunna göra maken så glad av så lite… En annan (mammarika blir tårögd av glitter, klirr och annat lyx) blir glad över en bukett med tulpaner.

Thomas börjar nog tror jag har gjort något för den här veckan har Thomas både fått blommor och en paket med en bok i då, ja två böcker för den ena blev han också väldigt intresserad av som jag köpt. Så här tätt på paket brukar det inte vara men det är ju så kul att göra sina nära och kära glada.
alt
Men Liam och Noel fick en bok och den heter ”Ellens ABC”, de kände igen den från förskolan och jag han läsa lite nu ikväll innan de skulle gå och lägga sig så vi får fortsätta med den och traggla alfabetet så de lär sig snart.
alt alt
Till Thomas blev det Thomas Bodström med Idealisten och jag tror den ska vara bra. Jag tror att Thomas även vill läsa Liam Norberg ”Insider” så två prickarde jag rätt…
alt  alt  alt
Till mig och om Thomas vill läsa så blev det då tre andra pocketböcker: Andreas Carlsson ”Live to win” Barbara Biggs ”Över alla odds”,  och Marguerite van Geldemalsen ”Gift med en beduin”. Jag älskar ju biografier och sannberättelser så det blev 4 av den sorten.
Utöver detta blev det en försenad 1års present till barnens lilla söta kusin Stina, så den ska jag packa ner och skicka upp som en liten överraskning i vintervädret.
Så det blev 1 bok från de jag hade tittat ut men det höll på att bli två men den andra har inte kommit ut som pocket och var fullpris på så jag avvaktar lite och det var ”Joans Jonasson ”Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann”

alt

Den boken tror jag är superbra och jag fastnade direkt för den när jag läste om den. Träffade min kära kollega Lisa idag och även hon blev fast vide den när jag visde den på nätet, samt Annette som jag stötte på hade också hört lite om den och var intresserad…

Välj inte, som en del gör, den bokliga ambitionen att samla böcker och ha ett välfyllt bibliotek medan huvudet är tomt på vetande. Att vilja ha mycket böcker och aldrig läsa dem är att vara som ett barn som vill ha ett stearinljus brinnande hela tiden medan det sover.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.