Böcker!

 

Böcker, böcker och böcker…
… Mammarika håller på att förbereda sig inför nästa lördag då mammarika ska ha en bokbytardag med Inger. Mammarika hittade kartonger som var fulla med böcker i källaren och endast vill hon spara 3 av dem.
Varför i hela friden sparar man på en massa gammal skit, så som gamla böcker som man aldrig kommer att läsa. Det som skrämde mig i denna saliga blandning jag fann så var mestadels av böckerna kiosklitteratur eller så kallade Harley Queen böcker, kärlekstrams i värsta format…
Har jag, mammarika läst detta trams? Nja, kanske lite då men som någon sa till mig för ett tag sen: Ju mer man läser desto kräsnare blir man och det ligger så mycket sanning i det.
Det som är positivt är ju att det rensas ut en massa från förrådet i källaren och det är en början i alla fall. Vi, alltså jag och maken skulle ta och rensa förrådet på vår semester bestämdes det. Men det kanske inte bestämdes vilken semester antar jag då det inte vart den här semestern som har passerat mig i räserfart.
Nu är det ju höst, långt kvar till semestern och inte kan jag gå in bättre i förrådet än vad jag kunde i våras, fasen vad skit och fasen vad jag vill ha bort skiten…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.