Boktipset från Gräddhyllan!

Nu har jag gjort en önskelista till mig själv och på den önskelistan har även Thomas två önskningar och jag hade tänk vara snäll och dela med mig av den. För en sak som är säker  är att jag brukar ha rätt 9 av 10 gånger.

Önskelistan besår nämligen av böcker som jag vill ha och Thomas vill ha två som han själv har sagt. Det är så att Thomas och jag har två helt olika syn på vad som är bra böcker, vilket är rätt okej ändå. Kan ju inte tycka lika om allt inte. Fast nu har jag börjat få in han på min väg av val. Thomas har nämligen börjat läsa första delen som Anders De La Motte har skrivit. Första är ju då Geim och han har faktiskt erkänt efter att bara ha läst si så där en 50 sidor att den verkligen är bra.

Men nu till min lista av böcker…

9100130168Den här väntar jag på ska komma ut som pocket, de två första var suveränt spännande och bra.

 

 

 

 

 

 

9113044168Och den här har heller inte kommit ut på pocketnivå än, men när den väl gör det är jag en bland de första tror jag som kommer stå i kön för den. Även de två första av dessa författare var helt suveränt bra… Skynda, skynda, skynda ut och fynda…

 

 

 

 

 

9164204081

Och så dessa två av Kristina Ohlsson…

Har skrivit några innan som jag varmt kan rekommendera om Ni söker spänning på hög nivå.

9164203859

 

9175031310Det tar inte riktigt slut än, men snart kommer det några böcker som inte är kriminalromaner, som jag vet i alla fall.

 

 

 

 

 

 

9186634259

 

 

 

Alltså man kan ju nästan tror att jag är manisk på krimromaner, men det är jag inte. De är helt enkelt så bra och nu verkar det som om författarna, de svenska i alla fall bara spottar ur sig ord som hamnar på papper och som jag fängslas av, jag har ju svårt att hinna med att läsa allt jag vill läsa ju.

Tror att även den här kommer vara en kanonbok som man inte vill lägga ifrån sig… Men nu kommer vi lite gladare böcker så man även kan dra lite på smilbanden som man fötts med…

9146220976

 

9137138502 9173552429

Men nu kommer det två till och de är då Thomas som önskar sig dessa…

0062082353En bok som inte är skriven på svenska, men det är ju i och för sig något fel idet. Hoppas bara han får ut lika mycket då det kan hända att han missar om han inte förstår alla ord.

 

 

 

 

 

9186597116Och sist men inte minst, en dokumentär eller vad man nu ska kalla den…?! Hur har de rika det där uppe på de fina gatorna i de fina kvarteren?!

Inte vet jag, jag bara vet att vi rika (på kärlek) har det väldigt bra här hemma på gräddhyllan och att vi är nöjda med det vi har (och kanske en och annan pryl som man önskar sig och inte har då).

 

 

 

Ja det var nog månadens boktips från mig. Ut och låna, köp eller tanka ner nu och skriv vad Ni tycker om dem till mig direkt efter Ni läst en bok!!! Det är en order, over and out!

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.