Bomull i skallen & grus i ögonan…

 

Men då…
… Vart har det fina vädret tagit vägen? Jag har absolut inget emot att moder jord får lite väta, men det behövs ju inte överdriva i att det ska regna ner ett helt hav.
Vaknade av att Liam la sig över mig i morse och det innan ens att Thomas klocka hade ringt. Liam ville morna lite innan han satte sig i soffan och slog på morgon tvn. Men icke att mammarika fick sova vidare för Liam var väldigt mamma beroende i morse och kom efter en stund igen och igen och igen… Och svag som jag är för mina små prinsar kan jag ju inte annat än att gosa lite med han så mitt så kallade ”Hyyssshhh” det la jag åt sidan.
Frullen avklarad men jag har tappat stinget totalt, är som bomull u huvudet och med en hel hög med grus i ögonen idag. Funderar om mammarika har tappat stinget och börjat varva ner inför semestern som komma skall. För inte kan mammarika ha blivit gammal och trött inte?!?!
Kom på ett glädjande ämne igår kväll, ja sent var det med men glädjande var det. Fick för mig att jag hade tre pass kvar i gruvan innan 35 dagars ledighet men när jag tittade noga i kalendern så upptäckte jag till min glädje att det bara var två pass kvar och då räknade jag min ledighet i dagar och fick det till 38 hela dagar som jag kommer att vara ledig… UNDERBART!
Nu ska jag nog dansa lite med Fido för när jag sitter här och tänker på min ledighet så blir jag genast lite grus och bomullsfri!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.