Borta & en doft av avgas!

Idag har jag insett att kameran är borta. Jag måste ha tappat den ute även om det är en väldigt liten minimal chans till att jag har gjort det. Jag har letat och när jag letade fick jag då även städat. Jag har städat på ställen som man inte städar allt för ofta på, bakom spis, klädhängare och andra konstiga ställen. Men det känns otroligt skönt att strutta runt här hemma nu i doften av grönsåpa och en gnutta nybakta kanelbullar sen helgen… Wow vilken helylle morsa jag är alltså!!!

Det verkar som om att jag kommer att få andas in härliga avgaser i morgon för nu har jag tempat barnen och tempen var perfekt. Det ska bli skönt att se världen från en annan vy än mina rena nytvättade fönster. Det har varit lite av ”Marika tittar ut och hela världen tittar in”. Nu kan man spegla sig i dem och har du riktigt med tur blir siluetten så där slank och fin, men kom ihåg det är bara en falsk siluett alt.

Jag ska nu ta fram en härlig frulle som vi ska njuta av innan vi klär på oss en massa kläder för att ta en liten promenicks i den härliga solen som faktiskt tittar fram idag. Igår vart jag bara fram och tillbaks från soprummet och det var ju inte så givande inte mer än att jag blev av med den illaluktande kompostpåsen som det droppade äckelpäck ifrån. Va konstigt sitter och skriver om denna hemska påse och jag blev hungrig, måste nog söka…

Så fram med vantar och halsduk, nu är det ingen som är sjuk!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.