Bottnaryd!

Nu har högtidsbarnet Annette åkte hem, jag körde henne ända till Bottnaryd där hennes bärfis stod och väntade så fint. Det är väldigt mörkt där ute i Bottnaryd kom jag på när jag skulle åka hem själv. Annette berättade att de lagt ner macken, tänkte att de hade ju inte ens någon personal. Så det måste varit lätt att säg upp folket och lägga ner den. Det var ju bara att gräva upp pumparna och fylla igen hålen. Ingen personal som gick ut i tidningen att de var varslade för det fanns ju inte någon.

På vägen hem till Annette så käkade vi upp en Toffefe eller vad de nu heter. Nu har jag den där tråkiga låten på hjärnan ”Man har så kul med Toffefe” så den kommer jag väl somna till. Men det var inte svårt att äta upp den för de är sju så goda, jag kan väl inte påstå att man har så kul. Men man blir i alla fall mättad av sitt sötsug, det roliga vet jag inte vart det tog vägen?!

Jag var även tvungen att tanka bilen för annars så hade jag säkert blivit stående någon stans mitt ute i urskogen och blivit rädd av allt mörker som omslöt mig. Det är bara så att jag tycke att det är så fruktansvärt tråkigt att tanka och det är så dyrt. Det bästa är när Thomas gör det får det blir billigare för mig, tänk vad skog jag kan köpa för de pengarna. Så nu tankade jag bara lite så får Thomas tanka resten.

Nu ska jag ge upp för idag och hälsa på John Blund och hans vänner!

Medelåldern är den tid då man är tillräckligt gammal för att veta vad man inte bör göra, men tillräckligt ung för att göra det ändå.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.