Bowling!

 

Fredag, det snöar och det gillar jag inte så värst mycket. Det slirar med bilen och det finns snö så det räcker här på gräddhyllan och omnejd.
Väntar på att maken ska vakna upp ur sin hotellvistelse på Hooks herrgård och komma hem till sin fru som har det lite trist. Trist för att jag inte orka ta för mig så värst mycket, sovit som en kratta. Är ju van att ha en snarkande make vid mini sida, i natt har jag bara hört mig själv förmodar jag vilket leder till dålig sömn. Dålig sömn leder till att inte man orka ta för sig.
Men lite har jag allt tagit för mig, jag har inte bara legat på sofflocket och slöat. Nej, barnen är lämnade på varsina ställen med magen full av frulle. Tre tvättar och sägnbäddning, en kopp kaffe.
Tog mig ut i det sliriga vädret för att inhandla det som behövs till kakan som vi ska ha efter bowlingen i kväll, så visst har jag hållit igång. Nu ska jag snart ta mig en vals med Fido och kanske skurmoppen med om orken finns efter dansen.
Bowling i kväll med Katta, Peter, Outi, Tommy, Thomas och jag. Det ska bli kul att spela skiten ur marsmännen.
 ” Girls VS Boyds”
givna vinnare, behöver nog inte tala om vilka som vinner för det kan Ni nog räkna ut själva!
Alice och Jennie kommer hit och ro om mina små guldtackor, har köpt lite snacks och julmust så de håller sig piggelina tills vi kommer hem. Lite mys till barnen och barnvakterna får man ju fixa till då de ställer upp.
Nej, dags att röra på mig!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.