Bowlingkalas för Alexander!!!!

 

Okej, innan jag sätter igång vill jag bara påtala att det inte är jag som har varit fotograf!! En mycket viktig sak att förtälja, så vid kameran idag var det Outi Ojala!
Jo, det var så här att även om vi redan har firat Alexander en gång i år så valde Alexander (tror det var så eller kan det ha varit Alexanders mamma) att ha ett bowlingkalas och nu var dagen kommen. Den 14 november 2010 på fars dag var det kalas klockan 13:45 i bowling city nere i stan.
Liam och Noel var mycket spända och såg verkligen fram mot den här dagen. Så vi packade oss in i bilen och for ner till stan för att lämna av Liam och Noel. Idag passade vi på att åka och handla lite samt att vi testade ”SubWay” för första gången jag och Thomas. Det händer ju inte allt för ofta att vi får en stund på tu man hand.
Men vana föräldrar som vi är var vi klar med både handling och SubWay besök innan tiden för kalaset var över. Så vad gör vi då? Jo, vi tar och pallar oss bort till bowling city och gör barnen, Outi och Tommy sällskap.
Eller jag och Tommy samspråkade mest för Thomas och Outi satt mest och höll på med sina IPhone. Outi har ju köpt den nya 4G och Thomas klarar ju inte av att låta bli att undersöka, lika så Outi.
Så tur var väl för min del att Tommy och jag samspråkade och hade det riktigt trevligt. Liksom att umgås i verkligheten i stället för över en larvig iPhone…
Lite bilder på de lyckliga, glada, spända och kalaspigga barnen…
Tack för ett trevligt kalas, undra vad det blir nästa år!?!? Kanske poolparty i något tropiskt land?!?!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.