Bra planerat!

När jag vaknade så var ju solen framme och fick då för mig att jag misstagit mig på regnet idag. Men det blev jag varse om att jag inte gjorde när jag skulle gå hem från förskolan. Precis lagom till att gå hem så kom det i mängder.

Så det var ju bra planerat att gå ut på förmiddagen för då slipper jag ha dåligt samvete att vi inte går ut i eftermiddag nu när det ändå regnar…

Men innan detta regn så han jag gå till Eko på förmiddagen, jag Noel och Kamilla tog oss en promenad efter en morgon kaffe hemma hos mig. Det var ju ruskig tur att regent inte kom när vi gick där i dalen och Noel började tröttna och skulle vila på varje parkbänk som fanns. Men upp kom vi och fram till förskolan innan regnet. Nu har ju jag inte så långt att gå hem men man hinner bli rätt blöt ändå innan man kommer in i hemmets trygga vrå.

Så nu får jag allt ta tag i mitt lilla projekt i barnens rum, först ut blir nog Liams rum för det är störst och tar förmodligen längst tid att gå igenom. Men innan det måste jag ha en kaffe på maten efter den goda köttfärssåsen som jag fick till idag.

Den som ruvar på hämnd håller sina sår öppna.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.