Bravader…

Ja, idag har jag väl inte känt mig som en ungdom eller kanske inte så pigg som jag borde vara för min unga ålder. Idag har allt varit jobbigt, allt som har något med aktivitet att göra. Då kan det även gälla sådan småsaker som att tänka eller helt enkelt röra på sig.

Jag tror även min kära man har känt och känner lika dant som jag för det stonkas och stönas lite här och lite där. Men jag tog mig en liten kvälls promenad nyss och det var rätt skönt att få lite frisk luft och lite motion. Fast det tog nog inte bort det kalori intag som skedde igår för det slank ner några drinkar igår…

Det var en kanoners kväll med många goa skratt och det var även bra musik och det då i form av live musik. Ja nästan hela kvällen, för först vart det pianobaren sen var det scenen med Rydell & Quick och det var ösigt värre. Eva och jag stod där nere och rockade loss till diverse låtar med det lite mer hårda slaget…

Susanne och Annette kom från Nässjö vid 19 tiden och jag bjöd på liten stänkare innan vi åkte ner för att möta upp de andra. När Thomas kom så vart han bra i gasen och det hade visst varit sprit med i bilden vilket inte är så ofta för Thomas men han höll ut och både dansade och rockade loss hela kvällen.

Vi åt allihop vid 20 tiden och det snapsades visst lite där med och det var väld et som satte ribban på vilken nivå kvällen skulle bli… Träffade Kamilla där en stund med som var ute på en After Work med sina vänner och hon fick nog blodad tand för hennes After Work höll på in på små timmarna om jag inte mins fel.

Lizzy och jag fick ett litet skratt anfall när vi fick för oss att göra massa roliga miner och sen fota det. Catharina vart måttligt road som vanligt hehe… Men kul vart det och nu är det över så här sitter jag trött och liten med endast minnet som bevis på kvällens bravader.

 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.