Brev från sjukhuset!

Sen kväll, eller kanske inte för en del men för en 39-årig mammarika är det de ikväll. Har man jobbat sen 6:45 så är både hjärna och kropp mör.

I morgon är jag dock lite ledig från plikter jag icke kommer undan med. Men jag har en mycket viktig uppgift som jag blivit beordrad av från min kära make. Inte direkt krävande för kropp men desto mer för knopp.

Jag har fått den stora äran att skriv om han (bara fina ord, å så klart finns det ju bara det att skriva) till Team Rynkeby för Barncancerfonden som går av stapeln i sommar. De vill ha lite info om varje deltagare så visst ska de få det!!!

det har varit tyst natten som varit… Ingen Stella som stått och gnytt vid sängen och velat upp när man sover som godast. Stella har sovit borta inatt hos Anders, grannen snett rakt över. Han behövde lite värme och sällskap då han går där hemma med sina krämpor.

Stella ville ju knappt gå hem hit i eftermiddag efter jobbet, så man undrar ju hur bortskämd hon blev på 12:an?!?!

Fick ett brev som vart till Noel och föräldrar idag. Det var från sjukhuset och dess dom över hur det ska bli för Noel den närmaste tiden. De vill försöka att Noel ska få växa lite till så långt det är möjligt. Men det kommer däremot bli tätare uppföljningar med ultraljud så det inte blir sämre än vad det redan är. Så det känns ändå rätt bra att hans lilla kropp får växa lite till och att han får andrum mellan operationerna.

Nähä… Läste ut boken från svärfar igår… Önskar redan att det skulle finnas en fjärde del nu av författaren Anders de la Motte… Sista delen ”Bubble” var minst lika spännande och oväntad överraskning som de två tidigare. Läs dessa av han om Ni inte redan gjort det.

Så nu får jag fortsätta med de böcker jag redan börjat i. Hade ju liksom beslutångest  så det blev tre böcker samtidigt men så vann ju Bubble och nu får det väl bli den som verkar näst bäst…

Sov gott alla folk där ute!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Brev från sjukhuset!

  1. Anders Bergström skriver:

    Ja du min lilla Älskade ”Stella”, här är det tyst, inga små ljud och inga små steg som kommer springande över golvet, men i bland tycker jag som om jag hör dig! Du är välkommen hit fler gånger ”Stella”, men för allt i världen, låt inte din matte följa dig hit. Hon vet ju inte ens var jag bor på för nummer. Jag har ditt goda hundgodis här hemma, som du får nästa gång du kommer hit! :heart:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.