Bröten och annat…

 

Jösses vad himlen öppnade sig innan och det höll på allt för länge…

Men nu verkar det som om solen har bestämt sig för att åter komma till oss och jag är jätte glad över att se solen. Allt är blött och fuktigt ute och det är så tråkigt men har jag tur torkar det torrt fort, ja jättefort. Tanken är att vi ska grilla lite i kväll med så jag ger det en timme till och sen ska jag sätta fart med grillen.

Väntar på att någon ska komma från långvägar för att köpa kanoten som vi satte ut på blocket idag. En mindre sak att ta hand om efter att den har försvunnit, så skönt. Nu är det bara tusen saker till som jag vill bli av med. Lite annan bröten försvann även idag till sortering och lite trä saker åkte i brasan, gött att rensa…

Nu ska jag ut och göra Liam och Noel sällskap en stund, de håller på att demolera ner sin träbil som Stefan har byggt åt dem. Men idag ville Liam hamra sönder den så han fick en hammar och han har arbetat flitigt vill jag lova. Ja Noel har hjälpt lite med men han har inte lika mycket tålamod att vänta på att det ska bli klart.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.