Buddy Holly & lite annat…

Dagen bara försvann och rätt vad det var så var det dags att åka hem och återförenas med La Familia, Thomas var så snäll så han och barnen kom och hämtade upp mig.

Hemma så satte sig jag och Noel och började titta lite i boken med bokstäver och sen ville Noel bada, då kom Liam och vi satt länge och började göra uppgifter i lära läsa och skriva boken. Det verkar som om att Liam tyckte det var kul så nu får vi ge han tid och ro för att sitta ner med oss så han får upp intresset.

Har halv legat i soffan nu med Thomas för vi är nog allt lite trötta allihop idag. Men nu skulle Thomas upp och läsa mejl så då passade jag på att sätta mig här en stund och skriva av mig lite.

Idag har jag träffat både Annette och Alexandra när jag jobbade. Det var kul att stöta på båda två för det var länge sen jag såg någon av de två små goa liven. Annette fick jag min lunch ihop med och Lotta så klart och Alexandra träffade jag ute när jag arbetade.

Har passat på att gå lite extra promenader idag för det har varit så fint väder och så härligt. Nästa för varma kläder hade jag på mig idag men det första jag tog av mig jackan vart det skönt.

Ska titta efter ett datum som jag, Thomas, Anna och Stefan ska åka och titta på Buddy Holly i Stockholm, det ser jag farm mot nu till hösten. Jag tror att det är en kanon bra musikal med Brolle som huvudnummer.

Blev glatt överraskad när jag kom hem för Thomas har putsat alla fönstren i vårt hem idag. Han fick göra om stora rummet som han gjorde för ett tag sen för de misslyckades Thomas totalt med och de såg värre ut än innan han gick på att gno på de. Men nu så ser man både ut och in och det glänser så fint. Vilken man och det är min!!!

Kitty kom upp på en liten kvälls kaffe, det vart inte igår. Har nog inte sett henne på flera veckor nu, ja sist var faktiskt Alice konfirmation när jag tänker efter. Knut vart med och lika pigg som vanligt…

Nej, nu ska jag ta mig en varm dusch och se om mina muskler slappnar av lite i nacken.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.