Bukett med blommor!

 

Igår var det en lång dag, en så lång dag att när jag väl kom hem vart jag trött och hungrig. Så lite kvällsmat och en släng på tvn innan det bar av till sängen för att sova.
Men innan det så han det hända något kul, något härligt och något som gjorde mitt hjärta så varmt. I går vart ju internationella kvinnodagen men det var inte därför som jag blev så varm i hjärtat utan för att maken min hade köpt blommor med ett så fint kort i.
Blommorna fick jag inte för att det var internationella kvinnodagen för det hade Thomas inte en aning om utan jag fick blommorna bara för… Ja, en sådan där bukett bara för att man vill. Detta gillar mammarika starkt och det blir jag så glad och varm i hjärtat för.
På kortet stod det: ”Till min kärlek! Först tyckte jag om dig… sen tyckte jag ännu mer om dig… Och nu älskar jag Dig mest av alla!” Thomas
Det är ju så himla gulligt och det gör mig så glad!
Tack Thomas
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.