Bulan…

Oj så illa det kan gå när golvet är halt…

Liam sprang fort fram i hallen för att leta upp favorit boken ”Petter och hans fyra getter”. Vad inte lilleman visste var att det fanns lite vatten kvar efter att barnen hade lekt med vatten inne i badrummet i badkaret. Som av någon konstig anledning hamnade ända ute i hallen. Tror bara att det är barn som kan lyckas med detta?!?!

Så han kom springande och sen sa det ”dunk, dån och skrik”. Stackar han halkade och for i golvet, bakhuvudet rakt i klinkerstenen… Springer ut till han och tar upp han i knät, precis så som man gjorde när de var små. (Saknar den tiden oehört). Försöker att trösta så gott det går men det gör ju så ont och sen ser jag den lilla bulan växa ut i bakhuvudet.

alt

Försöker att fråga om han är yr och det var han inte. Frågar sen om han mår illa och vill spy, då säger han med gråten i halsen. Men mamma jag har ont i huvudet inte i magen. Kan inte annat än le lite, han tyckte nog jag var jätte knasig som undrade om han behövde spy.

Berättade för Liam efter att han lugnat ner sig att man kan må illa och spy även om man har slagit i huvudet och då behöver man åka till läkaren. Då tittade han på mig och sa, nä nu vill jag leta upp min bok!

Ska ta en runda till sen och väcka upp han för att vara på den säkra sidan!

Gotti gotti 20 slotti!!

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.