Bullar efter lite blåst…

 

Lördag och jag är ledig, känns underbart.
 
Kitty kom med Knut strax innan 8 i morse och Thomas hade redan begett sig till sin Willy Wonka gruva för att fördriva några timmar. Gick upp och gjorde i ordning lite frukost till mig och barnen för att sedan sätta mig och läsa aftonbladet på nätet. Då kom det ett litet msn meddelande från Kamilla som undrade vad vi gjorde.
 
Jag, Knut och barnen hade tänkt gå ut på promenad men jag sa om du bjuder på en kopp så kan vi gå åt hennes håll. Så det blev det, ut i regnet och på med bra kläder så finns det inget hinder att vara ute inte.
 
Kamilla och Addie bjöd på bullar och kaffe, ja saft till de små såklart och det smakade bra efter en liten promenad i blåsten. Sen var det dags att åter ge sig av till gräddhyllan för att göra lite lunch. Idag bjöd mammarika på rester från i torsdags och det satt fin fint i magen hos både mig och de små. Knut tiggde lite men ha fick inte något. Knut fick en köttbulle vid frukosten och den kom upp på Kamillas matta innan så nu blir det bara vatten för Knut här…
 
Gav lilla Sarah klänningen jag köpte och den var uppskattad hos Mammamilla och Pappaaddie för det vart i alla fall inte några sura miner inte… Kul det, hoppas den kommer väl till pass! Fick lite sällskap av Addie och Noah på vägen hem innan de vek av på en annan gångstig sen så gick vi den långa vägen upp till toppen av gräddhyllan…
 
Ska ta tag i lite tvätt och dra i gång min kära Fido några varv här hemma för det är väl behövligt ser jag. Tror det bara är jag som ser det i  vår familj eller så skiter de andra i det?!?! Vet inte vilket??!?!
 
Näpp, nu är det Fido som morra att han vill röra på sig!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.