Bullar och mycke annat!

Dagen har gått lika fort som ljuset känns det som idag. Kamilla, Noah och Sarah kom på besök i morse och gick för en stund sen. det har varit full ös på barnen idag, kantat av massor av lek och så blandat med lite bråk. Ja, precis som det ska vara. Jag hade blivit paff och orolig om de inte hade råkat i luven på varandra för det förekommer mer än sällan. Men de blir väl stora de med och kan samtala om problemen so uppstår tids nog hehe…

alt
Sen så kom Catharina och lämnade av lilla monstret Stella som nu ska bo hos oss någon vecka, men hons trivs som fisken i vattnet här så det ska nog inte vara några större problem. Victoria var även med och lämnade av Stella så hon lekte en mini stund med de små, mest nyfiken på vad vi vuxna pratade om :-)
altalt
Snart kommer Thomas, han skulle bara åka och köpa ett nytt golv till det nya rummet på torpet innan han åker hem. Sen när Thomas kommer ska jag ta och göra mig lite fin för att sedan bege mig ner till piren och ha det lite kul med väninnorna.
alt
Det började med att jag skulle bjuda Marie, sen så skulle Annette komma för hon har semester. Sen ville Outi följa med för hon har inte varit ute och ätit på länge sen pratade Outi med Katta som frågade Outi om inte Outi kunde fråga mig om inte vi kunde gå ut och äta. Då föreslog Outi att Katta kunde haka på i kväll. Sen är Outis gubbe syster på besök som också vill komma ut och äta så då hänkar hon på. När Kamilla satt och hörde att alla vi skulle ut och äta ville Kamilla också följa med så nu är vi en hel drös, men vad gör det?! Inte något ju fler desto roligare som sagt!
alt
Jag han med att baka lite bullar i förmiddags i allt kaos som var här hemma, inte illa det inte. Ja middagen var ju en riktig gormet middag jag bjöd på med. Felix pulvermos och stekt falukorv, det är bra att göra det lätt för sig när det är som en orka här hemma… Sarah blir i alla fall van vid ljud och det är ju bra det, för hon sov även i detta liv som barnen förde. Hur nu det är möjligt?!?!
 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.