Buzz & lite Coop!!!

Sitter och vänta på att mina frallor i ugnen ska bli klara sen ska jag äta en kvällsmat i lugn och ro. Liam och Noel har lagt sig, Liam somnade som vanligt bums men lille Noel har nu hållit låda i en timme som vanligt.

Annette kom upp en sväng i kväll och tog två omgångar Buzz innan hon skulle åka och simma lite på Rosenlund. Jag vann först och andra gången lät jag Annette vinna så hon skulle få lite mer smak av att spela med mig hehe…

Arbetat hela dagen och det gick som smort sen hem fort för att avlösa maken som har kommit hem från Stockholm. Nu sitter Thomas på styrelse möte och tjötar om vår förenings framtid, det blir nog bra beslut…

När jag och Annette satt där i soffan så ringde telefonen och jag svarade, et var ett mobilnummer jag inte kände igen. När jag svarade hörde jag tre personer som höll på att diskutera Coop rabatt checkar och andra kort, jag tror det var i en reception men jag hörde inte vem det var eller jag tror faktisk inte jag vet alls vem det var. Så de måste ha haft oturen att just slå vårt nummer. Jag och Annette lyssnade i ca fem minuter sen orkade jag inte höra deras tjat mer…

I morgon blir det god lunch i Falköping på falbygdens ost med Marie. Nu ska jag åka hämta hem henne och då ska vi passa på att äta där när vi ända är på plats.

Annars så blir det väl inte så mycket mer den här dagen, man är ju lite sliten efter att arbetat 10.25h och sen hem för att fortsätta med markarbetet hemma. Men nu kommer jag nog sova skönare igen när jag vet att Thomas är hemma igen. Måste betyda att jag känner mig trygg med gubben ju!!!

Nu till köket för att inta en varm fralla…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.