Buzz, jag är vinnare…

Thomas den lilla lusen var väl så klart snabb in och tittade i grytan för att konstatera att det inte var nötfärs men det verkade som om det gick bra när jag sa att det är hälften av varje (jösses vad jag ljög) så då knallade Thomas vidare och gjorde något annat och lät mig fortstätta med det som jag höll på med… Just det laga lunch!

Maten räckte och det blev till och med över så nu har vi lite goda portioner att ta med när vi jobbar nästa vecka. Pappa tackade för sig och åkte hem för det skulle inte göras mer för idag i Kittys badrum. Thomas och barnen tog en promenad ner till Kitty medans jag stod kvar med all disk och slogs med en stund.
Efter detta var det dags att möta upp Thomas, Liam och Noel för att gå ut till pulkabacken som jag lovade att vi skulle göra. Noel stod de första 20 minuterna och hade sin värsta 4 års trots och skulle inte vara med. Men efter lite fjäsk så kom även Noel och deltog i åkandet och då tycke Noel att det var riktigt kul. Varför ska de vara så trotsiga och envisa, vem har det fått det ifrån??? Inte mammarika inte, måste vara pappa Thomas…?!
Vi har precis ätit varma mackor som vi även bjöd upp Kitty på och efter det föreslog Kitty att vi skulle spela en omgång Buzz och så blev det. Klan tillägga i protokollet att det var jag som var stormästare som vanligt, börjar bli lite tjatigt men man får ju offra sig för sina kära och nära.
Jag var faktiskt väldigt proffsig och frågade om de ville ha en revange match men det vågade de inte idag utan en annan dag, kan i och för sig förstå det för det blir väl tufft att sova annars…
Vi håller även på att åter igen fixa och möblera i Liams rum för nu tyckte Thomas det var dags att ta upp skrivbordet till Liam när vi var i källaren och städade idag. Kanske inte det snyggaste men det får duga något år tills Liam blivit stor och lite mer rädd om sina saker och framför allt Noel den lille filuren…

 

I livet gäller det att vara hammare eller städ men aldrig materialet däremellan.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.