Byta karriär kanske?!

 

Mammarika ska nog byta karriär…
Jag tror det är dags att gå vidare eller så är det ödet som försöker tala om för mig att jag kanske ska byta karriär, det verkar så i alla fall!!!
Idag så när jag hade hämtat upp Liam från förskolan så gick jag, Liam och Noel in till Lidl för att köpa in lite smått och gott. När vi kom ut från butiken så låg det en dam på trottoaren och en man satt bredvid. Det visade att den stackars damen snubblat på kanten och det värsta av allt som jag såg var att benet i ett av fingrarna var helt av för benpipan stack ut.
Det var här mammarika fick rycka in som ett stöd då hon var i chock och jag ville inte att det skulle gå längre i chock än vad det redan hade gjort. Så in snabbt på Lidl igen för att fixa en filt, Liam och Noel stod så snällt kvar utanför och väntade utan att säga ett ljud.
Mannen har nu kontakt med ambulansen som efter lite övertalning orkade ge sig ut (varför denna motstridighet när någon behöver hjälp, de hade bett mannen att sätta damen i en taxi) så inom kort skulle det i alla fall komma en bil.
Vad jag befarade under tiden var nog att handleden kanske också var bruten då jag även såg den för den såg lite deformerad ut och sen hade hon slagit i knät och axeln, stackars människa rent ut sagt. Så jag la filten om henne och sen vart det en annan som la en filt från en bil över benen. Sen satte jag mig bakom damen och kramade om henne då hon började skaka och nog inte riktigt fattade vad som hade hänt. Jag bad henne att inte titta på handen och det lyssnade hon på, som tur var kom ambulansen och vi hjälpte henne på benen och då vart hon väldigt svag vid denna tidpunkt. Jag hoppas att hon snart mår bra och att det inte blir allt för många men, hon verkade så rar.
Men som sagt det här med att byta yrke, vad jag menar är att det är tredje gången inom loppet av ett par veckor jag rycker in och hjälper en medmänniska. Häromdagen vart det ju den misshandlade kvinnan och innan dess vart det ju min pappa så vad komma skall?!?!!
Ja, jag funderar på om jag skulle bli en supermamma, eller vad fan det är jag ju redan!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.