Byte i bregottfabriken…

 

Nu sitter vi här, de nya gästerna har kommit till ro och känner sig hemmastadda. Grillat korv och nu kaffe, Felix, Liam och Noel leker som bäst och vi vuxna kan få tjöta lite i lugn och ro.
Idag har det varit lite kallare men har man semester så har man och då tar man inte på sig speciellt mycket kläder. Så de nya Adidas kortbyxorna och en t-tröja gäller även idag. Men i morgon blir det nog den nya bikinin då det verkar som om det ska bli varmt och lite mer sol igen.
Idag har inte varit Noels dag, det började med en nock över näsan och näsblod. Sen skulle vi bära ner en byrå till hallen och då kom Noel på ute i förrådet en getingbo som gick till hård attack. Inte nog med att han blev stucken på tre ställen så fick han fruktansvärd panik och gallsker över allt som hände.
När jag väl hade fått in han på altanen och hällde Salubrin så råkade det rinna ner i ögonen på Noel så då kom nästa panikskrik och jag fick lite lätt panik jag med då jag vet hur ont det gör. Sen så skulle han gå upp och hoppa lite på studsmattan och faller på sin lilla näsa och får ytterligare en omgång med näsblod. Så idag har det inte varit Noels dag och jag hoppas att det blir desto bättre i morgon.
Nu ska jag återgå till mina kära gäster och vara lite social igen…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.