Byte i stugan…

 

Kväller i stugan…
I morgon åker mina små tonåringar hem, då kommer Kitty och hämtar hem dem. Det har varit mycket trevligt och uppfriskande med större barn då de frågar om så mycket annat än vad mindre barn frågar om.
Liam och Noel frågar mer ”varför” och ”varför” och ”varför”. Alice och Jennie de frågar om så mycket mera och om saker man kanske inte riktigt vill berätta, inte än i alla fall… I går var det tusen frågor om vad jag hade gjort för bus som tonåring. Berättade en liten sak och ögonen höll på att trillade de små rara töserna, sen sa Alice till mig ”Icka, det trodde jag aldrig om dig” fast på ett positivt sätt då alltså”.
Men visst är det roligt med de små töserna men jag kan inte anklaga de för att vara initiativrika inte, utan jag tror nog att Liam och Noel är bättre på att plocka bort från matbordet eller vad det nu kan röra sig om. Måtte detta inte ske med mina små barn, hoppas verkligen att mina tjatande var dag och var timme ska ge resultat!!!!
Nu sitter vi här allihopa och tittar på en James Bondfilm tillsammans. De snaskar i sig sitt godis och har inte en tanke på morgondagen då finnarna kommer lysa rödare än rödast utan de lever i nuet och jag önskade faktiskt att jag kanske skulle ha lite i mig av att ta dagen som den kommer och inte vara så himla plikttrogen.
Jag passad ju på att fråga lite tillbaks och en fråga jag ställde var varför de inte ville ha ett sommarjobb. Svaret var, nej vi vill vila upp oss och känna oss fria innan gymnasiet för då ska vi ju plugga igen. Ja, det kanske ligger lite i det fast jag var nog mer sugen på att tjäna lite egna pengar när jag var i deras ålder har jag för mig.
Nepp, nu är det mys innan natten. I morgon åker de hem och nya gäster anländer så jag vill ju allt vara lite piggelin så jag kan köra skiten ur dem…
Välkommen Outi, Tommy och Felix
Adjö, kära Alice och Jennie, Ni är allt för söta!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.