Campingen har bitit sig fast, eller?!

Nu har jag fyllt i blanketter och den ena var då till Liams förskoleklass, wow vad coolt! Ekhagskolan blir ju det självklara valet och då kommer Liam få gå i samma skola som kusinen Alice har gjort samt Dennis ett tag med.

Nya kompisar kommer säkert strömma till för jag vet inte vart hela upptagningsområdet kommer ifrån. Thomas har kommit hem från jobbet och slog på stort och bjöd på kvällsmat, inte vilken kvällsmat som helst utan våfflor bjöds det på. Liam blev så glad och så många våfflor Liam åt kan jag knappt räkna till. Noel var nog fortfarande lite mätt efter att vi hade ätit mellanmål vid fyra tiden…
Jaha, då är kvällen här och snart är det natten för mig för så trött som jag är måste vara onormalt för en så ung liten pingla som mig. Ögonen blir bara smalare och smalare och då tog jag mig en power nap i Liams säng innan idag, skumt…
Thomas fick på posten idag en tidning och inte vilken tidning som helt (nej inte Hustler) utan en tidning som heter ”Svenska Camping & Stugor 2010”.. det får mig att fundera på om de kände av att Thomas blev totalt biten av att Campa och då helst i tält och att de kände av att jag vill ha något bekvämare. Kan det vara så eller är det så enkelt som om att man får tidningen tack vare camping kortet som man var tvungen att köpa inför att campa på en camping?!
Undrar vad som komma skall i sommar och vad det bär av förutom till Danmark, närmare bestämt till Lalandia. Torpet kommer ju vara självklart och jag tror vi kommer vara ännu mer på torpet i ¨r än vad vi var förra året. Nu när det har blivit så fint efter renoveringen och att pappa flyttat ut så är det ju ett paradis på jorden att vara på för oss.
Nepp, nu till hushållet…
En väluppfostrad människas kvalitet kan man i regel värdera på hennes sätt att umgås med ouppfostrade människor.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.