Carina 35 & Thomas med ris i näsan!

Runt juletid 2005 hade min vän Carina 35-års kalas i Alvesta.

altalt

Vi var några stycken som åkte här ifrån Jönköping. Denna kväll körde jag för jag ammade på denna tiden så jag var självklar chaufför denna kväll. Catharina och Jon åkte med oss och Eva och Patrik skulle stanna över så de åkte själva.

alt

Det var en super kul fest och det var härliga nya vänner Carina och Tobbe har fått sen de flyttat ner till Alvesta. Kommer dessvärre Ej ihåg alla namnen, även om jag var nykter. Fast jag saknar Carina otroligt mycket och vill ha de tillbaka här i stan igen.

Carina hade lagat god middag som hon bjöd på. Det var en köttgryta och ris till det. Så klart hade de en massa lekar men vi i våran bil han inte med de för vi skulle ju tillbaka till Jönköping och jag hade ju Noel med mig för han var ju så liten vid denna tispunkt.

alt

Till maten vart det nog en del snapsar för de som drack, även Thomas fick i sig en del. Det sjöngs lite och det skålades. Tobbe läste upp en härlig dikt till sin frus ära som var super bra, önskade att jag hade en kopia så att jag kunnat lägga ut den här med.

Kvällen flöt på och alla blev mer elle mindra lite dragna, kul var det i alla fall. Nu så var vi tvungna att tacka för oss och vi skulle åka hem.

Vi satte oss i bilen och Thomas skulle absolut sitta bak med Jon så det fick han. När vi kom ut på motorvägen så började Thomas att pusta och stånka och stöna. Catharina fråga om de skulle byta plats så att han fick sitta fram, men det ville han inte. Thomas och Jon sitter där bak och pratar och det kommer en och annan pust från Thomas. Rätt som det var så ropar Thomas, STANNA BILEN!!!

Jösses tänkte jag, man får ju inte sanna mitt på en motorväg men här var det kris. Thomas ut ur bilen och in till kanten… Ja där så delade han med sig av den goda maten som Carina hade bjudit på till alla små hungriga djuren. Nu hör till saken med att så länga jag Hade varit tillsammans med Thomas så har han aldrig blivit dålig och behövt göra denna groteska sak tidigare.

Efter ca en kvart med en massa hostande och läten som jag inte riktigt vet vad de kom från så kom Thomas tillbaka i bilen, satte sig ner och vände sig till Catharina och Jon. Då sa han så här. Fan va äckligt det är med ett riskorn i näsan!!! Trodde jag skulle le mig ihjäl och även Catharina.

En liten rolig sak hör till denna resan hem att Catharina och Jon vart tillfrågade om de skulle vilja bli Gudföräldrar till Noel och det tackade de jätte gärna ja till!

 

Tack en en gång för festen Carina, hoppas snart att det blir en ny!! Och till Jon och Catharina, Ni är bäst på att vara Gudföräldrar till Noel!!

Kram

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.