Celler i en blondin!

Sitter här med värsta ågren…

Inte för att det har hänt något jobbigt eller att jag har gjort något dumt, nej det är värre än så. Jag, mammarika ska gå upp oförskämt tidigt i morgon, så tidigt att inte ens tupp fan har hunnit vakna.

Det är åter igen en tidig dag i gruvan och mammarika är inte människa så tidigt, det tar tid för en blondins celler att komma i form helt enkelt.

Nå väl, jag får väl bara bita ihop och fixa denna morgon, värre kanske för mina små som jag ska dra upp från deras goa sängar och kanske härliga godisdrömmar. För få inte mammarika sova så ska inte någon annan det heller… Skämt åt sido, alla ska jobba i morgon!

Idag har jag haft celebert besök från Norrahammar, eller dag å dag det var snarare tidig kväll. Thomas och Tommy fick för sig att röra på dödköttet igen och spela lite squash så Outi och Alexander kom upp en stund för att tjöta. Ja, Alexander tjötade väl inte lika mycket som sin mor då han lekte med Liam och Noel. Tre barn kan låta som tio, det är nästan som trolleri det ju.

Men även mammarika har varit flitig idag och det känns i armarna, kan hända att mammarika tog i lite för mycket på träningen idag… Känns att jag lever och har två armar, vilket är positivt för det kunde ju ha varit tvärt om och då hade det blivit mer än jobbigt. Men nästa gång ska jag nog satsa på några kilo mindre i vikt, så kanske det känns en aning härligare på kvällen…

Nä, nu är det läggdags, vill ju hinna sova en liten, liten stund innan jag ska ner till staden och göra lite grovarbete!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.