Cement!

Dagen i ord…

Blask, grus och lite annat gott och blandat.

Idag fick Liam vara hemma med mig, magen krånglar igen. Dags att återuppta laktulos igen då det blir cement i magen. Stackars liten som har sådana problem och ont gör det med.

Så vi gick och lämnade av Noel vid nio på förskolan och sen promenerade jag och Liam ner till Kitty och tog med oss Knut och Dino på en promenad och sen hem till oss. De blev glatt överraskade och glada när vi kom och tog ut dem i det fria.

Idag lovade jag Liam att han skulle få spela lite tv-spel, det tyckte ju han både var kul och givande. Har knappt lagt märke till Liam, han har varit som ett ljus hela dagen. Efter lunch gick vi åter igen ut på en liten slaskig promenad och då fann Liam en död and i bäcken, ingen härlig syn… Stackars lilla andfågel.

Vi släppte loss Dino och Knut så de fick sprigan loss och leka en stund innan vi tog en promenad. Det gäller att titta vart man sätter fötterna då det är snor halt ute på vissa ställen. Liam drattade omkull två gånger idag men klarade sig från både benbrott och grussår.

Hem igen efter lite frisk luft. Då satte mammarika igång med at storstäda Noels rum, från tak till golv, så fint och så behövligt. Fattar inte vart alla dammråttor kommer ifrån, undrar just om det är någon som har med sig dem hit och lämnar av efter ett besök?!

Sen kom Bak och Fram Susanne på lite besök.  Har nu hjälpt min sena i tekniken och kommunikationen vän med att skapa ett Facebooks konto till henne, det vart hon glad över och jag vart glad över att hon hoppade in i 2011 talet och är med oss lite coola tjejer. Så blev det lite överföring på henens mobil med så att hon får lite häftig musik som hon kan avnjuta när hon vill vara en stund för sig själv. :wink:

Ja, sen blev klockan efter 16 och maken kom på besök, ja han skulle snart åter igen ut på lite uppdrag så mammarika är glad för den lilla stund som han är här…:lol:

Kitty kom och hämtade hem sina små djur och var evigt tacksam för att jag förbarmade mig över de idag då hon fick en lugnare dag på jobbet och slapp att åka hem och rasta de över lunchen. Men det gjorde ju Liam och jag så gärna då det är så gött och komma ut lite, ett måste liksom.

Nu ligger de små i sängen och jag hoppas de somnar snart då det är vardag igen för båda två. Liam ska till skolan igen då han har haft en ledig dag och fixat magen lite och Noel längtar väl till förskolan kan jag tror, han ville ju knappt gå hem när jag hämtade hem han idag…

Nu till soffan och titta på tv en stund!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.