Chokladsko…

 

Idag gick det ju bra för HV, inte för att jag trott något annat men när matchen väl är slut och resultatet till HV var på + så är det lättare att slappna av. Kan inte fatta varför mitt intresse för HV har blivit så stort som det har nu på äldre dar??
Igår fick jag mig ett fullkomligt oväntat skratt av pinsamhet, ja och det var jag som var den pinsamma. När Outi stod i mitt kök och lagade kvällsamten satte jag mig vid köksbordet och tittade in i vitrinskåpet. Där i vitrinskåpet hade jag ställt för länge sedan, ja säkert ett år sen en liten sko och en ask som var inslaget i genomskinlig plast.
Det var en liten present från Alexandra som hon har köpt till mig när hon har varit ute på en av alla sina resor. Den här lilla skon med asken bakom har jag fått för mig att det var en chokladsko och ställt in i mitt vitrinskåp och tänkt att någon gång får jag öppna den och äta upp den.
Det har inte blivit så utan den har stått där och u när jag satt vid bordet och la ögonen på den fick jag för mig att den började bli lite solblekt och funderade på om jag skulle ta ut och slänga den. Så jag tog ut den från skåpet och upptäcker till min förvåning att detta inte är någon choklad utan en parfym som hon köpt till mig. Där har jag ställt in den, och på något sätt har jag nog verkat lite nonchalant som inte har använt den för den luktar verkligen jätte gott… Å ett fint märke med.. Det är pinsamt men vad jag fick skratta och vad Alexandra kommer göra vet jag inte men känner jag henne rätt så kommer det nog ett stort gapskratt…
Sen när jag tänker efter så har ju även Alexandra köpt en lika dan till sig och jag har alltid undrat varför hon har ställt sin chokladsko i badrummet?!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.