Cold Case!

 

Kvällen börja lägga sig över gräddhyllan och jag har börjat min mentala status att förbereda mig för en tidig morgon och en lång, lång dag på jobbet.
Är även nöjd med min insatts här hemma då jag har kommit väldigt långt i rensningen av våra garderober. 4 kassar har åkt i soporna och då var de välfyllda så kassen höll på att spricka. 2 Gekås kassar plus 5 vanliga kassar har åkt till insamlingen så nu kan jag faktiskt se både vad jag och barnen har för kläder. Thomas får jag rycka tag i nästa gång vi är lediga tillsammans så han får vara med och bestämma vad som ska sparas eller åka…

Fick mig ett gott skratt idag av mina små älskade barn. De tjatar hål i huvudet på mig att de vill spela ”Star Wars” och jag säger nej hela tiden men det hjälper inte möe de fortsätter att tjata. Så då kom jag på den geniala iden och sa så här efter lunch till Liam och Noel.
”När det börja regna så ska Ni få spela, men till dess så får Ni allt vara ute och leka med kompisarna”
Japp, de lekte och lekte, klockan tickade på och de lekte vidare. Sen gick de upp till Simon och jag fortsatte att städa garderoben. Men rätt vad det var så kom Liam och Noel inspringande och ropade glatt i högsta skyn…
”mamma, mamma äntligen regnar det. Nu får vi spela ”Star Wars”
Där fick man för det, nu älskar de regn!!! De är mina pojkar det!

Just nu är det paus i programmet ”Cold Case” så jag hämtade lite vatten och började på lite skriverier, men nu ska jag åter till soffan!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.