Coola ner mig!

Onsdag och mina två lediga dagar i veckan är över. I morgon är det arbete, arbete och arbete för hela familjen som gäller och det på varsitt håll.

Hämtade hem två soligt glada människor i dag på Jönköpings Airport, Kitty-Lou och Arne kom hem efter en solig vecka nere på Las Gran Canaria, Las Palmas. De hade ju haft bättre väder än vi, så tur för dem. Är en aning trött på det här vi har här hemma och hade gärna åkt till solen med ett gäng böcker.

Jag har gjort lite mer än det idag med. Tog med mig maken upp så vi fick tummen ur röva som det så fint heter. Nu har vi beställt tapeter till Noels rum, å nu är vi på banan igen med projekt tapetbyte.

Bytt sängkläder, det han jag med. Annars så har det varit rätt så lugn, det kan inte vara annat än så när det är en pissig dag för mammarika. Vaknade med ont och då brukar det inte båda gott, men jag har överlevt och det är ju toppen det.

I helgen sker det mycket, jag hoppas jag kommer orka med det hela. Fredag är det 10.25timmar som gäller först och främst i gruvan. Sen hem, göra en så kallad raggardusch eller något liknande för att ta med mig maken ned till City och ha lite After Works med kärleken och vänner. Förhoppningsvis kommer jag oka hålla takten och inte somna den första timmen, utan kan följa med sen till Sliver och lyssna på alla musiker som skulle hålla till där.

Ja, sen är det lördag och tennis. Fullt röj här hemma med så det ser någorlunda skapligt ut när svärmor och svärfar kommer på tisdag och tar över hemmet och Liam. Vi andra ska ju fara ner till Lund och få till Noel med en operation så att han kommer må bra igen

 

Nu ska jag avsluta, coola ner mig en aning och sen ska jag fasen i säng innan klockan slagit 22:00

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.