CSI & lite zapp…

Nu har kvällen tagit slut, ja nästan i alla fall en del fortsätter säkert att ha kväll några timmar till men för mig är den ju en dag i morgon med. Jag har tillbringat kvällen i soffan med Thomas och tittat på CSI, men innan det tog jag mig en sista kvälls promenad med Stella.

Nu är Stella hos Kitty för att stanna tills på söndag, Kitty tyckte att hon lika gärna kunde ta med Stella hem nu i stället för i morgon eftermiddag. Så i morgon har jag bara Noel och mig att ta hand om på förmiddagen, undra vart jag ska göra av all tid?

Är det fint väder ska jag åka och bada med Noel till Rogberga sjön, det är nära och bra för oss och nu har jag ju inte Stella med mig så att jag måste åka till en hundstrand. Men vi för se jag kanske tänker ut något annat under natten det är ingen som vet.. hehe…

Nä nu ska jag dra mig in till sängen för att avsluta kvällen med lite zapp på tv innan jag ska blunda…

 

 

Den ädle ställer krav på sig själv, den simple ställer krav på andra.

 
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.