Då har han gjort det IGEN!

 

Favorit i repris, eller inte?!
Nja, favorit kan jag ju knapps kalla det men repris vart det igen. Fast den här gången blev jag inte lika skräckslagen som jag blev för ett år sedan, eller närmare bestämt 363 dagar sedan.
Förra året på nyårsafton fick Noel för sig att svälja en magnetkula, det gjorde ont och han var skräckslagen då den åkte sakta ner och han hade svårt att få luft. Det var ett otäckt scenario ska jag tala om och jag är glad att jag blir lugn när det sker något sådant här för Thomas blir mer tvärt om.
Idag är det två dagar till nästa år, alltstå självaste nyårsafton. Jag år här hemma och gör mitt slänga skräp race och hade precis hällt upp en kopp kaffe som jag gick och smuttade på under tiden. Thomas hade fått order av mig att hänga upp en detalj på väggen i vårt sovrum för nu orkade jag inte ha den liggande och damma mer.
Hörde något kväkande ljud från Noels rum, dör han satt och lekte för sig själv då Liam var ute och åkte pulka. Hosta och ett ljud jag en gång tidigare hört men inte riktigt kunde fatta när och var…
Efter en stund när jag står i hallen kommer Noel vit i ansiktet och var upprörd och ledsen… Sen kom orden från hans mun, mamma jag har gjort det igen!
Jag fattade direkt vad han hade gjort, det handlar om den där magnetkulan igen… Frågade i lugn ton medans Thomas kom stormande från sovrummet arg som ett bi, lilla Noel har du svalt en kula igen… Ett jakande svar, då var det dags igen men den här gången behövde jag inte ringa 112.
Fick samtidigt som jag letade efter telefonen och försöka komma på telefonnumret till akuten lugna ner Thomas som vart lite upprörd, det är ju ändå ingen ide och Noel var ju rädd som ett asplöv redan #IGEN# men det vart inte svårt att få Thomas lugn som sedan satte sig i soffan med Noel medans jag fick prata med akuten.

Det slutade med att vi fick åka dit och där vart vi i fem timmar innan vi åter igen fick återvända till gräddhyllan. Nu är det att kolla bajs igen, leta kula och se till att den kommer ut den naturliga vägen. Den låg så fint i magen, de sa att det var ju nästan ett år sedan Noel vart där för de hade kvar de journalerna från förra gången… Lite pinsamt, de tror nog inte vi har mat att föda barnen med kanske?!?!
Så vad kommer nästa nyår? Då ska jag inte ha magnetkulorna tillgängliga i alla fall det är en sak som är säker!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Då har han gjort det IGEN!

  1. Marika skriver:

    jag förmodar det då vi har haft påhälsing av Herr Ulrik von Toalett 8) 8O

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.