Dagen innan dagen…

3:e januari 2010, en dag innan dagen då allt ska bli som vanligt…

… Som vanligt menar jag lite mer vardag, en vardag för mig är jobb, och hushållsarbete. I hushållsarbete ingår det ”ta hand om barnen, ta hand om gubben, ja behöver jag säga så mycket mer…” det låter inte så mycket men för Ni som inte vet så är det SUPER mycket. Nu till det mer lite roliga i sammanhanget är att jag saknar den här vardagen!!! Mm det är sant för nu efter 3 veckors ledighet så börjar den vardagen bli lite uttråkad och jag vill ha tillbaks lite med rutiner.
Så idag är det dagen innan rutinernas dag och det ser jag fram mot. Jag börjar med en liten mjukstart, alltså ett 14-20 pass för att känna på tempot innan jag slå på stort och är i full gång på jobbet. Ja, då har jag ju som vanlig arbete hemma innan med att ta hand om gubbe och barn.
I dag har det varit bitande kyla, ända in i märgen och det gillar jag inte. Det som var skönt var ju faktiskt att det var några soltimmar framme så jag han få i mig några gladhormoner i form av solstrålar.
Vid tiotiden stod hela familjen Jonsson vid coops parkering för att göra ett litet inköp, nu ekade i kylen och för att hitta något ätbart där fick vi använda oss av ett förstoringsglas. Det var en skön handlingstur för det var lagom med folk och barnen var lagom vilda, alltså en perfekt dag i matbutiken. Vi fann även ett cd fodral till Noel som han blev överraskande glad över…
Nu till lite annat här hemma, inte vet jag vad men på vägen ut från rummet här lär jag finna något att göra… Typ städ eller annat nödvändigt!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.