dagen innan…

 

Dagen är snart över och i morgon väntas tomten komma med lite klappar till både stora och små. Det ska bli skönt att julafton äntligen kommer för Liam och Noel har väntat länge nu och jag kommer själv ihåg vilken väntan det var och hur jobbig väntan kunde vara.
I dag på förmiddagen kom Familjen Strandqvist på lite förmiddagsfika för att sedan dra vidare ner på stan och trängas bland alla andra Jönköpingsbor. Liam och Noel gick ut och lekte lite i snön på gården och Thomas fick möta upp ett företag som ville ge han en julklapp.
Julklappen kom bra till pass, ja vi öppnade den en dag för tidigt och den innehöll en termos som var droppfri. Det var precis vad jag behövde för en av våra termosar gick i kras i somras så det kom bra till pass och snygg var den med.
Sen vid lunch kom Knut för att stanna hos oss under dagen för Kitty skulle åka till Markaryd för att hämta hem sin nya lilla tuffs. Dino har kommit hem nu och det som jag sett på foton så är lille Dino underbart söt.
Vid 15 tiden tog vi på oss kläder för att gå ner till Kamilla som skulle bjuda på lite middag. Jag, Liam och Knut gick ner för att få en liten härlig promenad i snön och Thomas och Noel tog bilen och i värmen.
Den var super god kycklinggryta och mätta blev vi allihop. Tiden rusade iväg och klockan blev slagen kväll. Jag hade fixat en Snowracer till barnen som de ska få i julklapp i morgon så jag fick ge mig av för att hämta upp den. Då tog Thomas, Knut och barnen en promenad till Kitty för att lämna hem Knut för nu var de hemma och det var dags för Knut att träffa sin nya kamrat.
Stannade till hos Catharina och Jon på vägen hem och lämnade av lite inför i morgon och fick då med mig Stella hem till Liams glädje. Nu sitter Liam och Stella så fint i soffan och tittar på tv. Noel sitter där med men Stella gillar Liam mer så hon sitter hellre i Liams knä.
I morgon är det då den 24 och jag hoppas på att snön får ligga kvar och att dagen kommer bli underbart bra.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.