Dagen slut, mammarika slut!

Dagen slut, mammarika slut!

Jag har tillbringat min dag nere på stan och på jobbet, jobbet ligger nere på stan så man kan ju säga att jag har varit nere på stan hela tiden idag. Snart ska jag åka ner igen, några timmars sömn för att tillbringa åter en dag nere på stan…

Men dagen har varit bra även om jag tillbringat den nere på stan. Idag har jag träffat Susanne en sväng för hon jobbade i sin lilla butik så jag tittade in och sa hehe. Det börjar bli fint nu när hon renoverar och fräschar upp lite här och där. Sen så fick jag till en kvällsmat hos Marie, ja jag närmare bestämt tiggde till mig en lite kvällsmat och det var så trevligt. Tittade till Maries badrum som var nyrenoverat och när jag satte mig där på holken en kort stund så tänkte jag att det vars så fint och fräscht att där hade jag kunnat sitta länge. Men verkligheten kom snabbt inpå mig och det var dags igen att ränna i väg på lite S.W.A.T uppdrag i tjänsten.

Blev upphämtad av Thomas vid 21.30 idag när vi båda då slutade för dagen, åkte räse fart hem för att lösa av mamma som hade passat barnen. Sa hej och hejdå i princip för även hon var trött och ska upp tidigt som jag. Nu sitter jag här ny duschad och håller på att torka till för att sedan bege mig till sängen och sova lite.

Thomas sitter och gör lite bak läxa som han fick av sin chef, en liten utbildning som Thomas var tvungen att ta tag i för att sedan utbilda sin persona… .rena ekorrhjulet ju hehe

Så härliga kväll, nu ska jag lämna dig och vänta in den härliga morgonen…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.