Dagen snart till ända!

Japp, då var denna dag snart slut och när jag summerar dagen så har den varit bra. Det som hade kunnat vara bättre var vädret och att jag ville vara lite piggare men jag har överlevt…

Jag sprang över A6 på en timma helt otroligt  och vad fattig man kan bli på en timma ska jag lova Er. Fast jag tror att de som jag köpt åt kommer att bli rätt så nöjda.

Gick med Kitty så det blev ju en del tittande på en massa jäkla campinggrejer då, hade ju i och för sig kunnat förutse detta men, men… Man vill ju göra sina systrar nöjda ibland med hehe!!

Har ju hunnit med en kaffe med Annette i dag med, fast det var ju redan tidigt i morse runt en halv sju idag. Man är ju lite mör vid den tiden å frusen med. Men med lite billigt kaffe i sig med en massa nickel å skit eller va de nu va de la i det billiga kaffet så vaknade jag till liv och kunde göra mina S.W.A.T-insatser färdiga!

Nu sitter jag och försöker febrilt vinna över alla i pingvinspelet, blir så jädra irriterad att det ska vara så svårt att få iväg den hala fan…

Nå väl, vad är en bal på slottet?!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.