Dagen som är just NU!

Onsdag morgon och frukosten är avklarad, bäddat sängar och tagit mig en sväng om med dammsugaren lite här och lite där… Vad som nu står på schemat är lite tandborstning och påklädning för någon timme i pulkabacken med Katta, Pascal och Teo. När jag berättade för Liam och Noel igår kväll att vi skulle träffas idag så blev Liam helt till sig av glädje för nu hade han Pascal längtan så det lös om Liam.

I natt har jag varit uppe och haft min lilla nattvandring och när jag tittade ut så såg det så kallt men jätte fint ute. Inte en människa i rörelse här på gräddhyllan och himlen var natt svart så som det bara ska vara. Då är det skönt att veta att man slipper gå ut av någon anledning. Men i dag mår jag lite bättre än i natt och jag hoppas det håller i sig…
Läste lite i JP i morse och jag måste påpeka ett det var en väldigt smal och tråkig tidning idag. Sista tidningen innan det nya decenniet ska påbörjas och det fanns inte allt mycket de tittade tillbaks på, det tycker jag är snålt och energifattigt av redaktionen på JP… Men som sagt de snålar ju så mycket att de inte ens kan ha JP på nätet så vad hade jag att förväntat mig?!
Blir inte alls förvånad av alla dessa REA-bluffar som det skrivs om nu it tidningarna och jag tycker det är för jäv… rent ut sagt att de vill lura oss konsumenter så vid tider då folk köper som mest. Ja, jag är inte glad åt lurendrejeri överhuvudtaget och önskar att några av de stora jättarna nu som blivit anmälda åker dit så det smäller som värsta nyårsraketen!!!!!
Oj, vad tiden rinner när man sitter här och tänker och skriver och läser… Bäst att ta reda på vart mina små älsklingar har för sig…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.