Dags att kram kudden!

 

Då har jag varit på mitt första föräldramöte med förskoleklassen för Liam i kväll och det var ju en positiv bild av både lärare och skola sen verkade det som om det blir en bra klassammansättning för Liams del. Både nya kompisar och några gammal från förskolan så han inte kommer känna sig helt vilsen i pannkakan.
Har nu packat allt tror jag så jag hoppas det kommer bli en god natts sömn utan några avbrott för att komma på att jag glömt något. Har även gjort min beställning och betalt den inför hemresan då jag vill köpa med mig lite parfym och så klart en Xantè.
Thomas fann två parfymer och deo till sig och lika så jag och en av dem jag valde var det två av varje så Ida och jag skulle dela på den, helt perfa. Skönt att slippa tänka på det när man är på väg hem, då kommer det stå en kasse till mig klar att ta med sig hem.
Ska även ladda inför mitt möte på jobbet i morgon och jag hoppas det kommer gå bra så jag slipper att ha jobbet med mig i mina tanker när jag väl åker. Har inte lust med magsår eller annat konstigt som kan hända med kroppen…
Så nu är det natta för min del och som min kära vän Tant Marie nere på stan bruka säga: Dags att krama kudden nu!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.