Dåligt samvete!

Oh, vart ska jag börja…

Sportlov hela veckan och ledig sådan. I Torpet har vi njutit fullt ut, förutom någon avstickare från Thomas sida som skulle in på något möte inne i Jönköping. Blev dock lite irriterad över, eller Thomas blev väldigt irriterad över när han skulle gå en ”Momsinformatin” på Skatteverket och när han jäktat in till stan för att inte komma försent så stod det en lapp på dörren att det var inställt. Så momslärandet får vänta ett tag till… Själv tycker jag bara moms är kul när man får tillbaks… Moohaaa!!

Idag har jag haft heldags APT och mitt huvud är totalt uttömt. Det har varit en dyster dag för övrigt då man har annat i tankarna än jobb. Det är inte mycket jag hatar, men jag kan utan att skämmas säga att jag hatar cancer, fy fan rent ut sagt.

Det är det som har rört sig i skallen, någon man tycker så mycket om som häller på att förtäras av denna hemska, gräsliga sjukdom. Ung och så mycket kvar att ge, det är för djävligt!!! Finner inte som helst någon reson i att cancer över huvudtaget ska finns på vår planet, det är det och fästingar. De två borde utrotas med gott samvete!

Känns dock skönt att fått ladda i en vecka med andra tankar än sjukdomar. Nu är det jobb som gäller, många timmar i gruvan och många timmar som jag hoppas kan lägga mitt tänkande i och glömma bort den grymma verkligheten för en stund.

Hade haft en tanke att sätta mig vid datorn igår en sväng efter att vi firat av syster yster Kitty-Lou som blev ett år äldre igen. Men jag var totalt slut igår och somnade med boken över ögonen. Det var bara att inse n är man vaknade upp lite dåsig efter en stund att lägga ner läsandet och sova för natten.

Vaknade vid trehugget i natt och vart akut damrumssugen, så upp och tassa in till damrummet en stund. Då kom jag på att när vi kom hem igår så glömde vi ge Stella sitt foder.  Fick så dåligt samvete över att hon kanske var hungrig så jag kunde inte annat än att skramla fram matskålen och de hårda pyllerna i natt.

Nähä, nu ska jag ta mig något smärtlindrande och sätta mig i soffan och njuta av kvällen innan det är sovtajm igen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.