Damp hund…

 

Nu har kvällen kommit och det är väl inte någon nyhet om jag säger att jag är trött som vanligt… Mer vanligt än ovanligt nu för tiden och då har jag kommit förbi det där med småbarnstiden, alltså den tiden då de är riktigt små och skiter, äter och sover…
Knut är åter hemma i sitt hem och det är lite tomt måste jag säga. Blev lite full i skratt när vi åkte hem från Thomas jobb då Thomas frågar efter Knut. Jag talar om att nu är han hemma his sig igen. Då blir Thomas först lite tyst innan han säger att det är lite tomt utan hund. Det skulle va skönt att ha en och det där med att behöva gå upp och ut på morgonen är ju inte så farligt utan när jag tänker efter så är det ju riktigt skönt med en morgonpromenad. Vi får se vad framtiden utvisar men som läget är nu är det inte tid eller dags för en egen hund utan vi får ta lånehundar ett tag till.
Vi var ju ute i Norrahammar och hälsade på en stund, jag såg knappt skymten av Liam och Noel för de lekte hela tiden. Det var när det nalkades fika som då dök upp med sina små nunor vid matbordet. Mariette bjuder ju alltid på pulverkaffe men det gick ned det med i brist på annat och som tur är så köper hon i alla fall hem Nescafé för det är det som smakar bäst när det gäller pulver.
Knut blev antastad av Frasse hela tiden så de fick turas om att sitta i buren, ja det var inte några arga antastningar utan mer kärvänliga från Frasses sida och det vill vi ju inte att två hanhudar ska göra det… Men Kitty kom lite senare och skulle gratta Kayliegh och då hade hon ju med sig damp hunden Dino så Frasse fick leka lite med Dino ute och blev nöjd.
Nu ska jag hoppa i soffan lite, eller hoppa och hoppa, jag ska slänga mig i soffan för att glo lite på tv en stund…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.