De två Tu!

 

Halvägs igenom fredagen och jag gäspar större än ett lejongap. Mammarika är så trött och jag skulle behöva lite syre i hela kroppen så att jag skulle kunna vakna till. Inte nog med det jag sitter här och väntar på att klockans ska ticka på så att det är färd mot simskolan och vad den har att erbjuda idag för barnen.
Har säkert kommit in i klimakteriet, ett förstadium innan mammarika har fyllt 35. Det svallar i hela kroppen av värme då och då. Jag tror jag håller på att bli tokig av att bli så varm ena sekunden och frysa i andra… Jobbat har jag gjort, simskola ska jag köra barnen till för att sedan slänga oss i bilen och hämta hem Thomas. Efter detta kommer Marie på stan med sin kärlek på en kvällsmat och hans dotter, det ser jag fram mot.
Och så var kvällen över, gästerna gått och barnen äntligen i säng. Idag har det varit en lång dag för mammarika och de andra i familjen. Jag satt ju på 6:05 bussen ner till stan idag, sen gruvarbete för att hämta barnen sunt 14 tiden när jag slutade.
Tvingade i Liam och Noel under en protest lite macka för att de skulle orka med simskolan, vilket jag är glad över att jag gjorde då Liam var mer än vrålhungrig efter simkolan. Hade han inte fått i sig det vetti tusan hur det hade slutat annars.
Efter detta så ett maratonlopp för att få på barnen sina kläder, knappt torra bakom öronen och in i bilen. Räserfart för att åka till Willy Wonka och hämta upp mannen i mitt liv. Han vart glad över att få åka taxi mammarika hem till gräddhyllan och väl hemma började han att steka hamburgare en stund innan jag tog över så han kunde gå in och ta sig en välbehövlig dusch.
När hamburgarna var klara var Liam halvdöd av hunger, och vi inväntade gästerna. Pling, plong och de kom med buller och brak. Presenter till Liam, Noel och mig… Blev ju värsta kalaset här. Liam och Noel superglada, mammarika rörd av all omtanke och har nu fina nya krukor med blommor i inne i sovrummet. Helt fantastiskt!
Träffade tant Maries kärlek och dotter, vilket var super nice. En sådan trevlig man springer man inte på ofta, eller jag gör ju det dagligen med min kärlek men förutom Thomas då så är det sällsynt. Där hade han tur som fann Marie och Marie som fann Matz!
Strax innan 22 slöt vi upp och bumsade de små i säng, de två tu med Tilde åkte ner till stan för att ta in på hotell Marie på stan…
Nu ska mammarika hoppa i säng för i morgon är det en ny dag med massor av innehåll… Tennis, sängflyttning och en himla massa annat!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.