Dela med mig…

Kom på att jag inte har dela med mig till världen utanför mitt fönster mina små (Stellas små) under…

DSC_0008Ja, här är de, men de har tuttat i sig en himla massa mjölk sen dessa foton togs. Så nu ser de mer välgödda ut och piggare. Tror till och med att ögonen börjar ta form och man kan ana sig till en springa.DSC_0012Svårt att välja bort någon av dessa tre finingar… Liksom är förälskad igen, fast i tre små valpar!!!

Namn, det är inte lätt det heller. Funderar så det knakar och jag har fortfarande inte bestämt mig vad de ska heta än. Lyssnar och läser vad andra har att säga om namn, men är fortfarande lika osäker på vad det ska bli.

Njut av bilderna, nu ska jag njuta en stund innan det är dags för gruvarbete igen!!!

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.