Den döende Dandyn

Lite mattematik så här på kvällskvisten är ju inte dumt. Inte för att matte var ett av mina bästa ämnen, men visst fastnade det en del där inne i teflonskallen.

Då så till matten… 1+1+1+1=4 Mm, det var ju inte så svårt eller?!

4 i familjen Jonsson men det finns för tillfället ett kommatecken med. En liten Stella men hon är så liten att hon inte gills. Av dessa fyra ligger 3 stycken till sängs, så hur många är vaken och kan inte sova?!?!

Japp, helt rätt svar 1 i familjen och det är ju då mammarika.

Borde sova men kan inte. I morgon är det vårdcentralen för att ta bort de där 10 stygnen som är i vägen för mig. Såg att ett av stygnen hade spruckit och det skaver lite där så det ska bli väldans gött att bli av med dem.

Mammarika har precis sett den hemliga miljonären, fast den engelska variationen.  Okej program men inga tårar så bättre har mammarika sett.

Hade lust att ligga och läsa mig trött men vill inte ha sänglampan tänd då maken behöver sin skönhetssömn. En grinig Thomas som suktar efter sömn är ingen rolig Thomas, så ska det bli läsa av för mammarika får det nog bli i soffan. Det lutar starkt åt det då det är så spännande i boken nu.

Blev klar med ”I denna stilla natt” och hade tänkt börja med ”Box 21” men blev så sugen på nummer 3 av Mari Jungstedt ”den döende Dandyn” så det fick bli den. Kan starkt rekommendera Mari Jungstedt och hennes serie om Kommissarie Knutas och de andra som hägrar runtomkring på Gotland.

Näpp, nu blev den fjärde medlemmen som är vaken i familjen Jonsson mycket lässugen…

… så bay bay

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.