Den lille bestämmer…

Ja då har dagen grytt och alla har överlevt natten. Gårdagen gick ju väldigt bra den med även om Knut åt upp både maten och den lille grisknorren som Stella ej rört.

altalt

Så kom kvällen och det var dags att sova. Stella gick in i sin lilla bur som hon trivs så bra med. Knut hade smygit sig upp i soffan och lagt sig på den vita kudden. Jag tror att han trodde att han inte skulle synas i och med att Knut är vit. Men det såg jag allt, fast jag tänkte OKEJ ligg där i natt så är det ju lungt mellan dig och Stella.

Men det visade sig att Knut gjorde något han aldrig har gjort förr… Han gick och la sig i hundkorgen i vårat sovrum och ville absolut inte lämna den. Det har aldrig hänt förr, för det första vi går och lägger oss så smyger han upp i soffan.

Men i alla fall, alla somnade in så gott i den djupaster ”rem” sömnen man kan tänka sig. Sen vaknar jag av att Knut tassar upp mitt i natten och vad händer då. Jo det lilla Monstret vaknar och börja jäfsa varav Knut springer fort tillbaks i sin lille korg. Skönt tänker jag nu får man sova igen och jag somnar om gott.

Efter ett tag vaknar jag åter igen fast denna gång av ett lite morrande och sen några jäfs. Då ryter jag till åt Stella, Knut passar på och springer ut i köket och där hör jag att han slaffsar i sig en massa vatten. Lille Stella monstret morrar och håller tydligen koll på allt som händer.

När väl törsten var släkt så sprang Knut tillbaks till sin lilla korg och somnade så gott om igen… Idag har de till och med satt sig brevid varnadra och tyckte det var helt okej. För de är så avensjuka på varnadra för tänk om den ene blir lite mer klappad på än den andre?!

Slutet gott allting gott!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.