Den magiska leksaksaffären…

Äntligen är onsdagen över…

tandÄr så glad över att jag fått äran att ha världens bästa kväll med mina två helt underbara barn. Vilken tur jag har som mamma!!!

Alla tre var vi trötta efter en lång dag. Liam och Noel blev ju hämtade på fritids vid 16:30 av deras mormor för att Noel skulle kunna gå på tennisen.

netSå när jag kom hem strax efter 17 tiden gick jag ut med Stella och Elsa så de slapp att vara kissnödiga. De blev nöjda över det och hade sedan ett värsta busutbrott här hemma. Är nog så att det är glädjen över att de fick träffa sin matte kan jag tro.

Efter sex kom Noel och Liam hem hungriga och glada, ja de var glada trots att de var trött… me like!!! Så fram med lite kvälle till deras kurrande magar. Medan de satt och åt fick jag en otrolig konstig energi och satte igång att dammsuga upp all sand som har en förmåga att hamna inne i vår lägenhet.

filmSen fix och trix med dusch, tänder och annat som måste göras. När allt var klart insåg jag att vi hade tid att mysa tillsammans i soffan och letade då fram en film på Netflix som jag vet de inte sett innan. Jösses vad de blev glada och tysta när filmen började. Ja, det var ju i och för sig jag med. Stella låg hos Noel och mös, Elsa hos Liam och jag lite så där ensam då jag bruka få ha Noel vid min sida. Men jag fick stor konkurrens ikväll av de fyrbenta.

Filmen som vi började titta på han vi dock inte se klart, tur att man kan pausa i netflix. Filmen heter ”Den magiska leksaksaffären”

lekSå i och med vi inte han se klart för att tiden rann iväg och blev läggdags lovade jag att vi skulle fortsätta precis där vi var i morgon efter skolan, innan läxorna och simskolan/crawlskolan. Vilket gick hem utan tandagnissel.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.