Den mörka tisdagen…

Du mörka tisdag, vart har du gjort av allt ljus…?!?!

…Åkte till arbetet tidigt, långt innan det var ljust och kom hem någorlunda tidigt fast inte så tidigt att ljuset fanns kvar. En lång dag och en kort dag med mina små prinsar. Hämtade hem dem från förskolan en kvällsmat och sen var det dags att fixa till för natten. I morgon är det åter en ny och lång dag för både mig, Thomas och barnen.

Tänker mycket om vad som komma skall i morgon. Dagen kommer väl vara sig någorlunda lik fram till 17 då jag avslutar mitt 10.25h pass. Då ska jag på föreningens års stämma och där ska jag tillbringa ytterligare några timmar.

Thomas är rätt nervös om vad som komma skall och jag försöker peppa han så gott det går. Det är första stämman som Thomas håller då han är ordförande och ska hålla tal till oss 200 som anmält oss. Tur att inte alla kommer får då vet i tusan fast det kanske inte spelar någon roll om det är 200 eller 500 som lyssnar det är nog lika nervöst i alla fall.

Har gett Thomas lite tips och råd och sen vet jag att han kan det är bara den där tröskeln som han ska ta sig över så kommer det att gå kanon. Men för att lugna hans nerver har jag lovat att han ska får öva inför mig i kväll när han kommer hem från jobbet. Dessvärre kommer jag väl vara så trött men vad gör man inte för de man älskar?!?!

Borde ta hand om lite tvätt men ska jag vara riktigt ärlig är jag så fruktansvärt trött efter idag och jag vet inte om jag orkar. Jag ska ta mig en funderare och se om jag ändra mig och sätter fart… Lutar or soffan men, men vi får se…

Fick åter igen hoppa in extra nästa vecka för att lösa det som måste lösas… Orkar inte snart mer, behöver verkligen min ledighet men vill ju inte sätta jobbet i skiten heller. Nu rör det sig inte om så många timmar men det är ända en dag som går åt till jobb och en dag till som jag måste lämna de små på förskolan.

Finns ju en anledning till varför jag inte arbetar 100% och nu känner jag att det börjar tära på min unga kropp… Jag får väl ta en burk vitaminer och hoppas på en kick så att jag orkar hela året ut… Är ju nästan uppe i 100% känns det som och det är ju inte tanken som sagt…

Nä nu ska jag sätta mig i soffan och funderar på om jag ska ta den där dumma tvätten som hånar mig i hörnet här inne i datarummet…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.