Den PERFEKTA eftermiddagen!

Två nyfikna godingar och ända så var liam med och köpte paketen till Noel…

altalt

Wow, vilken härlig eftermiddag vi har haft här hemma. Den har varit både slitig och kul för både stora och små. Vi passade på att fira av Noel idag för i morgon blir ju min lille prins hela fyra år.
altalt
 
Så vi gjorde en lättare middag idag, även om det är söndag går det att ta ur frysen och äta lite rester så det blev det. Efter det ville Noel och Liam titta lite på filmen Bamse så det fick de, då passade jag och Thomas på att städa av och rensa inne på Noels rum. Vi flyttade tavlor och donade, kollade av lite i Noels garderob och dammsög lite här och lite där.
alt
Sen var det dags att fira Noel, då tog vi fram paketen och det tyckte både Noel och Lima var jätte skoj. Jag tror att Noel vart jätte glad för leksakerna och de lekte länge med den nya dinosaurie bilbanan. Efter detta tog vi lite fika och sen ville de gå ut och leka.
altalt
 

 

Liam valde att köpa olika små djur till Noel och det var också väldigt uppskattat. Inte bara av Noel utan av Liam med. Det kanske var ett medvetet val för att själv kunna ta del av de roliga sakerna som Noel fick?! ;-)

 

 

 

altalt

 

 

Det var då jag och Thomas passade på att göra Liams rum med så vi fick ihop nästan tre påsar med leksaker som vi plockade undan och en del ska vi slänga på sortergården. Det känns så skönt nu för nu är det inte saker överallt på barnens rum och jag tycker genast att blir så mycket roligare.

 

 

 
altalt
 
Vi han göra klart Liams rum innan de hade kommit in så då tog vi på oss varma kläder och begav oss ut för att se vad de gjorde. När vi ända var där ute passade vi på att ta lite höstbilder som vi ska ha till föreningens hemsida. Men efter en time började det regna och det började även mörkna på så då gick vi in.
altalt
 
Noel hade fått ett roligt spel av Alexander så då spelade hela familjen det och det var ett mycket uppskattat spel. Nu började ju barnen få lite soppa torsk så åter till köksgörat för att ordna fram lite kvällsmat. Hopp i badet efter det för att få bort dagens smuts som satt på både händer och ansikte. Det blir så när man är ute och klättra i blöta träd.
altalt
 
Nu har de lagt sig så gott fast jag tittade till Noel och då satt han där med sin nya present från mig och Thomas. Så vi sa att han fick väl göra det då för det är ingen ide att jäkta i säng han för han somnar ändå inte på en gång. Det roligaste var att när Thomas hade sagt godnatt så bad Noel Thomas att stänga dörren och det brukar Noel aldrig annars så vi hade på känn att leksakerna hägrade mer än sängen…
 

alt

 

Även om det var kallt och blött ute så var det väldigt skönt. Jag tycker att det var en perfekt dag och det kunde inte bli bättre avslutning på dagen. Sen det fantastiska var ju ändå att hela familjen var samlad och det kände som en evigheter sen, detta hade jag längtat till. Nu har jag fått lite ny energi och jag känner att det blir lite lättare och att hjärtat inte slår så fort på mig…

alt

 

Jag har ju mått så konstigt det sista men jag tror det beror på stress. När någon pratar så ekar det i huvudet och det susar, hjärtat slår i otakt och det bultar jätte fort. Jag hoppar till för minsta lilla höjd röst och min hörsel har försämrats. Men idag har det varit en toppen dag idag har jag inte känt av det alls i eftermiddags. Så det var nog det här som var min medicin!

alt

 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.