Den perfekta listan!

Har idag gått igenom lite vad som då behövs inför campingen i sommar som jag då har lovat att göra i tält. Jag vet att jag komemr att behöva köpa på mig en del saker inför denna fantastiskt roliga semeter jag ska göra tillsammans med familjen och syster yster Kitty.

Då visade det sig att min campingnarkoman till syster har gjort en så fin lista till oss i Excel, är hon inte fantastisk. Så nu så behöver jag bara skriva ut den, bocka för vad jag har. Köpa in det jag inte har om nu inte hon då redan har dubbla uppsättningar. För då har hon bockat i det åt mig. Va, kan det bli bättre.

På nyårsaftons natt så drömde jag till och med om denna semetern att jag hade glömt bort att jag hade en pytte liten husvagn gömd. I och med att den var så lite så räknades det som ett tält så den fick jag ta med mig… Förstår Ni nu att detta är inte jag!! jag är en bekväm person som vill ha comfort och mordernitet!!

Men som sagt att nästa år då är det min tur att välja. Kitty får Tomta även om vi då inte kommer att campa, bara så att hon vet. Så Kitty kan redan nu börja öva på sitt HoHoHo, finns det några snälla barn!!

Tack och Hej Leverpastej!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.