Den stora plånboken..

När jag var klar här hemma och Thomas hade kommit hem sa jag att jag skulle åka till ÖB. Thomas han gick här och muttrade att han inte hade några bra kortbyxor och var lite små irriterad över detta.

Då talade jag om för Thomas att han fortfarande hade presentkort på Dressman och att han gott och väl kunde åka och köpa ett par. Det var då det plingade till i ena ögonvrån av glädje och ett högt: Ja, jag vill följa med och handla på ÖB med sen åker vi till Dressamn.

Sagt och gjort så packade vi in oss alla i bilen, som för övrigt är nya däck på och klar med framvagnsinställningen… Skönt! For ner till ÖB som faktiskt var väldigt tomt på folk vilket jag uppskattar så man slipper och trängas och stå och vänta i en tråkig kö.

När vi satte oss i bilen ner sa Liam till oss att han faktiskt tyckte vi kunde köpa en ny bil, vi frågade hur vi skulle göra det när vi inte har pengar till det. Då sa Liam: Men mamma Marie kan väl köpa en ny bil!!! Ja, de små liven gör så att man skrattar länge och mycket… Men Marie på stan vill du köpa en ny bil så får du gärna göra det, vi gillar Volvo V70!!

Efter ÖB och två tunga kassar med diverse kemikalier och annat gojs så for vi upp till A6 och in på Dressman. Där vart det REA på massor av varor och det triggade igång Thomas köplust för det blev mer en bara kortbyxor. Nu har han en ny jacka till, ett par långbyxor två kortärmade tröjor och ett par kortbyxor som han hade tänkt köpa.

Fast jag blev mer än nöjd för han behövde lite nytt att slita på nu. Sen när det var så billigt med så ska man ju passa på. Sen gick jag och Noel till Hemtex en av mina andra favorit affärer och Liam och Thomas gick till Clas Olsson, en favorit hos Thomas.

Nu började hungern sätta igång hos oss alla så efter lite små fönster shopping gick vi tillbaks så vi kunde åka hem och äta middag. Det var uppskattat, Noel tog tre gånger och Liam två gånger och det serverades potatis, kotlett och brunsås. Det brukar inte vara någon favorit men idag måste det verkligen ha gjort det och det är kul när maten uppskattas av grabbarna.

Nu har Thomas och Noel åkt upp till Jon för att fixa med släpvagn tills i morgon, jag har ju disken att se fram mot… Härligt!!! Liam är ute och leker så jag passade på att hamna här innan med en kopp kaffe i handen.

Det är svårt att vara fattig utan att klaga. Det är lätt att vara rik utan att vara ödmjuk.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.